lauantai 12. helmikuuta 2011

T niinku Tanja




Hui apua, oon tosi huono tämmösissä, mutta kokeillaas!

Hei, oon Tanja. Täytän tänä vuonna 22 ja oon asunu seittemän vuotiaasta asti Rovaniemellä. Viimeset neljä vuotta oon asustellu omillani, välillä yksin ja välillä kämppiksen kans ja tässä oisin kovasti Tampereelle haluamassa opiskelemaan :) Kirjottelin itteni Lyskalta ulos viime keväänä neljän vuoden tuskallisen tien jälkeen. Peruskoulussa olin kuus vuotta kuvisluokalla, mutta tikku-ukkoa ihmeellisempää en osaa silti piirtää, hah, onneksi ei menny nekään vuodet elämästä hukkaan :D

Tykkään lukea hulluna, nuorempana luin kirjoja siihen tahtiin, että äiti joutu kesällä pakottamaan mut välillä ulos. Nykyään se lukeminen on aika pitkälti erilaisten blogien lukemista ja niitä tuleekin sitten luettua aika paljon, seuraan varmaan lähemmäs kolmeakymmentä blogia, huh! Mutta kyllä nuita kirjoja tulee vieläkin jonkun verran luettua, ei vain (harmi kyllä) siihen tahtiin kuin vaikka yläasteella. Todellisuuspakoa harrastan paljon myös elokuvia ja sarjoja kattomalla.

Mitkä kolme asiaa ottaisit mukaan autiosaarelle?
Järkkärin, siellä ois varmaan hurjan kaunista niin saispahan ainaki hienoja kuvia! Vettä myös etten kuihtuis ihan täysin ja kolmantena, hmm, varmaan semmosen hätänappulan ettäku sitä painais niin joku tulis hakee pois sieltä :D

Jos olisit eläin, mikä olisit, ja miksi?
Oisin merihevonen. En oikein osaa kunnolla perustella tätä, mutta minusta ne on pieniä, kivoja ja söpöjä :)

Mikä sinusta tulee isona?
Sossuntäti tai sitten sossupummi, en oo oikein päättäny vielä!

Mitä vihaat ja mistä pidät?
Vihaan varpaita, ilmapalloja ja unettomuutta. Pidän näistä ihmisistä mun elämässä, koska ne tekee musta onnellisen :)

Lempiruoka?
Riisispecial, rullakebab aurajuustolla, isäpuolen tekemä tonnikalakastike, hirvikäristys ja perunamuusi, mmm, nyt tuli nälkä!

Lempielokuva/kirja?
En osaa sanoa vaan yhtä :D Lempparielokuvia on Juno, 500 days of Summer, Helmiä ja sikoja, Saksikäsi Edward ja Pirates of the Caribbeanin ykkösosa. Kirjoista parhaimpia on Potterit, Sofi Oksasen kirjat ja Tuhat loistavaa aurinkoa. Arno Kotron Sanovat sitä rakkaudeksi on suosikki runokirjoista.

Mitä toivot?
Onnellisuutta itselleni ja läheisilleni. Toivon että tulis jo kunnolla kevät ja aurinko, että pääsis käyttämään kameraa kunnolla ja tän kaupungin ihmiset heräis eloon kaamosmasennuksesta. Voisin mie lisäksi ottaa koulupaikan tuolta Tampereen yliopistosta, heh!

BONARI! Jos saisin olla vuorokauden ajan joku muu henkilö, niin olisin joku mun läheisistä kaveripojista, koska ensinnäkin tahtoisin tietää miten poikana oleminen eroaa tyttönä olemisesta ja toisekseen tahtoisin tietää miten muut ihmiset näkee minut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti