keskiviikko 16. helmikuuta 2011

olen reipas ja päivitän.

Heipparallaa vaan!

Päätin tulla päivitteleen vähän menneitä jutskia kun nyt ei näillä pakkasilla oo kyllä tullu liikuttua mihinkään eikä tehtyä mitään. Ite olin pari päivää äitin luona hoitamassa meijän pappakoiraa, sen kans kävin eilen jopa tunnin lenkillä. Mitäs hittoa kun ei tuu lenkille ikinä lähdettyä, mutta nyt ku oli -30 pakkasta nii pitihä se sitte virkistyä. Jännäää jooo.

Mutta tosiaan asiaaan, järkättiin Hannan (kämppis) kans yksi päivä illalliskutsut. Tehtiin alkuruoaksi sveitsiläistä juustokeittoa. Pääruokana meillä oli kahta eri lajia, koska yksi meijän vieras ei syöny kanaa. Meillä oli siis kanapihvejä(ne oli ite maustettu) ja riisiä ja sitten oli uunilohta ja pottumuusia. Jälkiruoaksi Hanna sitten teki semmosia ihania suklaamoussejuttuja. Nam!

Ruoan kanssa tietty nautittiin viiniä tai jotain muuta alkoholipitoista, koska olihan suuntana tivoli. Siellä järjestettiin sellainen kun swingshift sideshow. Liput maksoi 10e ja voin kertoa, että oli kyllä sen arvonen esitys. Nyt sitte voi taas antaa kuvien puhua puolestaan. hehee.

29.1.2011

meidän kaunis koti :)

viiniä!

minä, terhi, jere, eliisa, saara ja hansu kameran takana :)

Meijän kanat.

lohi.


Ja lopuksi kuva kirjottajasta eli minusta eli ellistä. niin että heippa vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti