perjantai 11. helmikuuta 2011

no enpänyttiiä


MORO!

no saarasofia tässä hei, saasoksi jotku sanoo, tai sofiaksi, tai ihan vaan saaraksi. 20 vuotta on tullu mittariin, rypyt on naamassa ja silleen. mulla on maailman paras pieni mussukka, villakoira nimeltä oskari. en nyt keksi mittään enempää kerrottavaa. kysykää jos kiinnostaa.


mitkä kolme asiaa ottaisit mukaan autiosaarelle?
no varmaanki jonku reissumiehen, komean sellaisen. jonku siis joka osaa ja tietää kaiken mitä pitää autiolla saarella osata. sitte aurinkorasvaa, en halua käräyttää itteäni. sitte vois kans ottaa jonku helikopterin jolla pääsis joskus pois ku alkaa kyllästyttään. ja tuohon reissumieheen kuuluu myös se että se osais tehä ruokaa ja lentää sitä helikopteria :))

jos olisit eläin, mikä olisit, ja miksi?
oisin varmaan kans heppa, ne on kauniita ja ihania. mutta oisin joku villiheppa mongooliassa! sielä juoksentelisin onnellisena. tai sitte oisin norsu, en tiiä miksi. ne on kivoja.

mikä sinusta tulee isona?
no ainaki iso, heheheheh joo siis. en oikeen tiiä vielä. toivottavasti ainaki onnellinen. muuta suunnitelmaa ei ole.

mitä vihaat ja mistä pidät?
vihaan maksalaatikkoa. tai maksaa yleensäki ruokana, hyi hele. ja oliiveja. ei tuu oikeen mitään mieleen. tykkään ruuasta, oskusta, kavereista ja juhlimisesta :) ja vaikka mistä!

lempiruoka?
sushi! just vetäsin semmoset sushiöverit että huhhuh! ja kinkki on hyvvää. ja mummin ruuat tottakai.

lempielokuva/kirja?
lempielokuva on varmaan roman holiday. onhan niitä vaikka kuinka monta mutta en jaksa alkaa listaamaan. kirja sitte eeeehkä trainspotting, ja se leffaversio on niin paska.

mitä toivot?
no tottakai maailmanrauhaa! ja itelleni rakkautta ja onnea.........

1 kommentti: