maanantai 21. helmikuuta 2011

hengailen vähän ja vähän lisää

Eilen, eli sunnuntaina, heräsin ilman darraa, koska baareilu jäi vähälle lauantaina. Tuli siis huono olo (ei siis johtunut alkoholista, join ehkä yhteensä kaks siideriä koko illan aikana) ja jostain syystä en oikein viihdy koskaan Kauppayhtiöllä baareilumielessä, oon Tinke-fani henkeen vereen! No ei, Kauppayhtiö on ihana kahvilana ja lukioaikana hengasin siellä ihan hirveästi ja vieläkin saatan mennä sinne yksikseenkin lukemaan kirjaa, mitä en esimerkiksi muualla osais tehdä. No mutta siis, sunnuntaina hengasin Saason kans BF:ssä lukemassa viikonlopun lehtiä ja leikkimässä kameralla.

Haha, toi sarjis on aika osuva varmaan vähän jokaisen suomalaisen mielestä kun miettii viime viikkoja. Tais olla viikonlopun Iltalehdessä!

Tänään oon sitten katsonut Gleen 2. tuotantokautta ja ihastunu kyseiseen sarjaan ikihyviksi, oioi, syöny paljon, lukenut pääsykoekirjaa, syöny vielä vähän lisää, leikkiny kameralla ja mainitsinko jo, että oon syöny, heh heh? Nyt oottelen että pyykikone pyörii loppuun ("maanantai, pyykkipäivä!" :D) ja jatkan samalla linjalla kuin tähänkin asti, eli sarjoja kattelemalla, lukemalla, syömällä ja varmaan kirjoittelemallakin. Perushengausta siis, mutta hyvä mieli tästä päivästä silti :)

Huh, huomenna sitten pitää juosta virastoissa, pistää virallisia sähköposteja menemään ja muutenkin leikkiä aikuista sekä jee, näen Morsoa joka on tullut Helsingistä Rovaniemelle!


Semmoisia turhuuksia tällä kertaa! :)

-Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti